Laatste club nieuws

 

Basiscursus Windows 10. (4)
De zelf samengestelde avondcursus "Basiskennis Windows 10" gaat wederom van start. Alweer de 4e. De planning is ergens in de maand September 2018. Zo gauw als de cursu datums bekend zijn, kun je je direct online aanmelden tot uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus. We streven naar een een leuk groepje van ca. zestien personen die de basis beginselen van het besturingssysteem Windows 10 krijgen uitgelegd. Ook gaan we er natuurlijk weer voor zorgen dat ook deze cursusten, na 10 weken huiswaarts mogen keren met een positief resultaat en uiteraard een certificaat van deelname, waarna ze het geleerde in de praktijk kunnen brengen.

De inschrijvingen voor voor de Cursus Windows 10 gaat binnenkort weer van start.
​Houd de website dan ook in de gaten om je direct online te kunnen aanmelden!!


SUCCES.
 

Ledenaantal.
Onze vereniging heeft sinds de clubdag van Mei 2018, een ledenaantal van 69 betalende leden. Dank voor de ondersteuning van onze vereniging en natuurlijk wensen wij de alle nieuwe leden een fijne en leerzame tijd toe bij Computer Club Geulle.

Nieuwe clubdagen
​De clubdagen van 2018 staan online
 
Wijziging Club dag September 2018
De club dag van zaterdag 8 september is komen te vervallen. Door onvoorziene omstandigheden hebben we deze helaas moeten wijzigen en een weekje naar voren verschoven. De club dag van september gaat dan ook door op zaterdag 1 september 2018.
 

Einde nieuwe berichten.

Actueel


Club gebouw en maandelijkse Clubdagen...
 

Clubgebouw & Clubdagen

Lees meer