Basis Cursus Windows 10


Startdatum: 03-09-2018
Starttijd: 19:00u - 22:00u (incl pauze)
Kosten: 75

 Terug in de schoolbankjes!!

Inleiding
De leraren van Computer Club Geulle herhalen wederom in de maand September 2018 de geslaagde cursus "Basis kennis Windows 10". Deze basis cursus, is bij uitstek geschikt voor iedereen die meer wil weten over de computer en het gebruik ervan. Zo zullen er veel aspecten aan bod komen en zijn wij er om je op weg te helpen, om op een goede, leuke en leerzame manier met je computer of laptop te werken. Deze cursus is geschikt voor zowel nieuwe, beginnende of gevorderde computeraars. Maar zeker ook voor diegene die er helemaal niks van afweten. Spelenderwijs leren we je hoe je de computer meester kunt worden. Kortom ... voor iedereen die meer wil weten over het gebruik en de mogelijkheden van de computer en het besturingssysteem Windows 10.. 
 

Aan het begin van de cursus gaan we eerst terug naar de basis. In de  eerste les gaan we in op het begrip "Computer" en hoe je er mee moet werken. Je komt te weten hoe en op welke juiste manier je de computer moet gebruiken. Alleen de belangrijkste items uit Windows 10, zullen voor je worden uitgelicht.

Tijdens de cursus zullen we samen dieper ingaan op het gebruik van de computer in het algemeen, het besturingssysteem, de mappen, je foto's, filmpjes en muziek (bestanden) enz, enz. Een belangrijk onderdeel voor computeraars is de "Windows Verkenner" die we zeker aan een nader onderzoek zullen onderwerpen. Als je dit programma goed beheerst, dan zal er een hele nieuwe wereld voor je open gaan en zit je met nog meer plezier aan je computer. Op deze manier lichten we er steeds wat dingen uit, waarna je als gebruiker er zonder problemen mee kunt werken. Alle probleemstellingen waar je tegenaan loopt zullen we uiteraard tijdens de lessen behandelen. Hieronder een kleine greep uit de onderwerpen:
  • Kennis maken met de computer en het systeem,
  • Werken met het menu Start, bureaublad en de taakbalk,
  • Kennismaken met de Windows verkenner,
  • Werken met foto, video en muziek,
  • Instellingen bekijken en wijzigen,
  • Het gebruik van Internet en e-mail.

Lokatie, datum en tijdstip
De cursusduur is 10 weken en word wekelijks op de Maandag gehouden in ons clublokaal te Geulle. Er word gebruik gemaakt van het grote lokaal en alles is duidelijk te volgen via het scherm met de beamer. Uiteraard zorg je ervoor dat je eigen laptop is voorzien van Windows 10 en deze neem je dan ook mee. Je gaat er zelf mee aan de slag. Een GRATIS draadloze internetverbinding staat voor iedereen tot zijn /haar beschikking. 
  • LET OP:
    Aan de cursus kun je alleen meedoen als je computer/laptop is voorzien van Windows 10. 

Hieronder vind je de datums en de tijdstippen wanneer de lessen worden gehouden. Uiteraard is er binnen de lesduur, een korte pauze van ca. 15 minuten gereserveerd voor een kopje koffie en/of een sigaretje.
 
 
Dag Datum Van Tot
Maandag 03 September 19:00u 22:00u
Maandag 10 September 19:00u 22:00u
Maandag 17 September 19:00u 22:00u
Maandag 24 September 19:00u 22:00u
Maandag 01 Oktober 19:00u 22:00u
Maandag 08 Oktober 19:00u 22:00u
Maandag 15 Oktober 19:00u 22:00u
Maandag 22 Oktober 19:00u 22:00u
Maandag 29 Oktober 19:00u 22:00u
Maandag 05 November 19:00u 22:00u


Cursus kosten
We hebben uiteraard geprobeerd de kosten voor iedereen zo laag mogelijk te houden en dat is gelukt. Vandaar dat we zijn uitgekomen op een totaalbedrag van €75 voor de gehele cursus, inclusief het benodigde lesmateriaal. Nadat je je hebt aangemeld, verschijnt de pagina, waarop we je aanmelding hebben ontvangen. Op deze pagina vind je dan ook alle betalingsinformatie omtrent de cursus.

Cursus materiaal
Computer Club Geulle zorgt voor het cursus materiaal voor alle cursisten. Dit cursusmateriaal word aan iedereen uitgereikt, op de eerste cursusdag. Het cursus materiaal bestaat uit het cursusboek "Basis Kennis Windows 10", een blanco notitieblok, een kleuren marker en een pen voor eigen gebruik. Dit lesmateriaal is uiteraard voor jou en mag je natuurlijk behouden. In verband met het door ons te bestellen en vooraf, te betalen cursusmateriaal, sluit de inschrijving op Maandag 27 Augustus 2018. Aanmelding is dan ook niet meer mogelijk. Zorg er dan ook voor, dat je je op tijd en vóór deze datum hebt aangemeld. Na deze datum nemen we geen aanmeldingen meer aan.

Aanmelden
Het aantal personen voor deze cursus is vastgesteld op maximaal 16 personen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en vol is vol...  LET OP: Aanmelden is alleen mogelijk via onze website. Indien je geintresseerd bent en wilt deelnemen aan deze cursus, dan kun je je onderaan deze pagina direct online aanmelden met je voor en achternaam en je emailadres. Na aanmelding verschijnt er een pagina met alle info met betalingsgegevens en de mogelijkheid hoe je het cursusgeld á €75 kunt voldoen. Wij zorgen er uiteraard voor dat alles netjes geregeld word en dat we je vervolgens mogen verwelkomen op de eerste cursusdag. Heb je nog evenutele verdere vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd via onze eigen contactpagina op onze website bereiken.
Door hier te klikken krijg je een korte foto impressie van de afgelopen 3 cursussen te zien en bespeur je de geweldige sfeer van onze leergierige deelnemers. Hierbij moeten we zeggen dat deze voorbeeldige leerlingen met veel plezier aan onze cursus hebben deelgenomen. En last but not least... even voor de goede orde... al deze voorbeeldige leerlingen zijn middels de plezierige omgang met de leraren en door hun eigen uitputtelijke doorzettingsvermogen, met vlag en wimpel geslaagd.


Alvast veel succes gewenst en tot dan.


Ton Lemmens
Cursus Coordinator.


Meld je nu aan voor de cursus 'Basis Cursus Windows 10'

Voornaam


Achternaam


Woonplaats


E-mailadres


Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring

Actueel


Club gebouw en maandelijkse Clubdagen...
 

Clubgebouw & Clubdagen

Lees meer