Sfeerimpressie Cursus Windows 10

Bij deze vind je een korte foto impressie van de 10 wekelijkse gehouden basiskennis Cursus Windows 10. Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat heeft ook zo mogen zijn, want we zijn trots op al onze cursisten en we kunnen dan ook constateren, dat alle cursisten van zowel groep 1 alsook van groep 2, met vlag en wimpel zijn geslaagd.
 

Tip
​Foto's kunnen één voor één worden gedownload, door er met de rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor "Afbeelding opslaan als..." ​


Aandachtig luisteren naar de meester.


​Een extra handje hulp van een van onze vier mobiele leraren.


Zelfs na 5 lessen nog altijd goed opletten... en vooral luisteren.Kijk eens wat een goede leerlingen. Een en al aandacht.


​Eindelijk.... na bloed, zweet en tranen... het felbegeerde papiertje...


Trots... want je hebt het toch maar even zelf gedaan.


Dank voor jullie goede inzet en bedankt voor de prettige samenwerking.

 

Ook tijdens de 2e cursus zijn alle cursisten weer met vlag en wimpel geslaagd. Hieronder vind je de trotse eigenaren van de 2e groep, met hun eigen verworven deelname certificaat.


Stuk voor stuk ... "klasbakken". Windows 10 is helemaal niet meer vreemd voor deze cursisten.


Hard voor gewerkt en dik verdiend met een eigen deelname certificaat.  PROFICIAT!!
 

Ook nu weer zijn de cursisten weer met vlag en wimpel geslaagd. Hieronder vind je de trotse eigenaren van de 3e groep, met hun eigen verworven deelname certificaat. PROFICIAT!!Zie de experts eens "Shinen". Well Done, Ladies en Gentlemen.yes


Zo... en nu maar volop solliciteren voor die nieuwe baan. ;)
 

HERHALING CURSUS
Deze zelfde basiscursus "Kennis maken met  Windows 10" word nogmaals gehouden en gaat van start op maandag 3 September 2018. Inschrijven is weer mogelijk middels ons online aanmeld formulier. We gaan op deze datum van start met 15 nieuwe cursisten. Alvast veel plezier en succes toegewenst.

​Misschien dat we ook jou in de toekomst wat meer kunnen leren over het besturingssysteem Window 10.

Actueel


Club gebouw en maandelijkse Clubdagen...
 

Clubgebouw & Clubdagen

Lees meer