Aanmelden clubdag
Waarom aanmelden?
Momenteel proberen we een duidelijk overzicht te krijgen van de aantal personen die we kunnen verwachten op een maandelijkse clubdag. Ook krijgen we dan een beter inzicht in de onkosten die we moeten maken, voor de inkoop van de producten in de keuken. Op deze manier zullen we dan onnodige onkosten voorkomen en uiteindelijk als vereniging geld besparen.

Je kunt je geheel vrijblijvend aanmelden om een plaatsje te reserveren voor de volgende clubdag. Als het maximaal aantal plaatsen is bereikt, dan kun je je helaas NIET meer aanmelden. Je kunt je aanmelden tot op de dag van de club dag zelf. Vul onder aan deze pagina je e-mail adres en je CCG lidnummer in en klik vervolgens op aanmelden. Na je aanmelding krijg je van ons een geautomatiseerde bevestiging, via e-mail toegestuurd.Bezoekers of geïnteresseerden
Bezoekers en/of geïnteresseerden voor onze vereniging zijn natuurlijk altijd van harte welkom op onze maandelijkse clubdagen. Omdat u zich al bezoeker niet kunt aanmelden, vragen we u vriendelijk om dit even kenbaar te maken via de contact pagina op onze website. Dan bent u altijd verzekerd van een plaatsje in ons clublokaal. Wij noteren u dan als bezoeker en kunnen we onder het genot van een drankje graag kennis maken, waarbij we u verder geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden binnen onze computer vereniging. We hopen u dan ook snel te mogen ontmoeten.

Vriendelijk uitnodigend,
CCG Bestuur


ActueelAanmelden Clubdagen


Zoals besproken op de algemene ledenvergadering kunnen leden zich nu aanmelden voor iedere clubdag.

Aanmelden voor de maandelijkse clubdagen is weer mogelijk en kunnen we alle leden weer gelijktijdig van harte welkom heten op onze maandelijkse clubdagen.

Dit om een indicatie te krijgen, hoeveel leden we kunnen verwachten op een clubdag en om een zo laag mogelijk kostenplaatje te verkrijgen m.b.t. de inkoop kosten van keuken producten. Op deze manier kunnen we overbodige keuken onkosten besparen.

Ons Clubgebouw
Klik hier voor een routebeschrijving.naar ons club gebouw.