Laatste club nieuws


 

Wijziging Clubdag
De club dag van Zaterdag 4 November 2023 is komen te vervallen en word derhalve gehouden op zaterdag 11 November 2023. Gelieve hier rekening mee te houden en dit in jullie agenda aan te passen. Tevens zullen we alle leden ruim van te voren via de nieuwsbrief op de hoogte houden van deze wijziging.

CCG Open Dagen.
Met ingang van Juni 2023, zullen we als vereniging open dagen gaan houden. Alle informatie hieromtrent kun je vinden op de open dagen CCG. De laatste open dag zal plaatsvinden in December 2023. Op deze manier hopen we mensen met computer problemen te kunnen helpen, alsook eventueel nieuwe leden voor onze vereniging te werven.

Tevens zullen de open dagen bij CCG, 2x maandelijkse in het weekblad "De Geulbode" worden geplaatst om een nog groter bereik te verkrijgen. Het weekblad “De Geulbode” wordt wekelijks huis-aan-huis in 11.000 gezinnen verspreid. Er is een gecontroleerde verspreiding in: Meerssen-centrum, Meerssen-West, Rothem, Bunde, Geulle, Moorveld, Kazen, Ulestraten, Itteren, Borgharen en postabonnee’s.

Uiteraard, in de hoop dat we ook weer wat nieuwe leden mogen verwelkomen.

Clubdagen 2023
De clubdagen van 2023 zijn wederom bekend en kunnen hier worden bekeken.

Enquete overzicht.
Alle andere gehouden enquêtes tot nu toe vind je hier.

Aanmelden Clubdagen.
Zoals besproken op de algemene ledenvergadering gaan leden zich online aanmelden voor iedere clubdag. Dit,om een indicatie te krijgen, over de aantal leden die we kunnen verwachten op een clubdag, maar ook om een goed overzicht te verkrijgen voor de inkoop van producten, voor in de CCG Keuken. Uiteraard om in deze dure tijden, de onkosten in de keuken zo laag mogelijk te houden. Zo houden we het toch voor iedereen betaalbaar en kunnen we geld besparen. Ook behoeven we zo ook geen overbodig eten te verspillen en weg te gooien. 

Je kunt je hier aanmelden voor de volgende club dag.
 
Nieuwe Leden
Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom en kunnen zich direct online aanmelden via onze website of op een van onze clubdagen bij het het CCG Secretariaat. Wil je eerst nog wat meer informatie, of heb je gewoon een andere vraag, dan kun je via het online formulier, contact opnemen met het CCG secretariaat.


Ledenaantal.
Onze vereniging heeft sinds de clubdag van December 2022, een ledenaantal van 52 betalende leden. Dank aan allen, voor de ondersteuning van onze vereniging en natuurlijk wensen wij alle nieuwe leden een fijne, leerzame en vooral gezellige tijd toe bij Computer Club Geulle.

Nieuwe leden zijn ALTIJD van harte welkom en kunnen geheel vrijblijvend met onze vereniging kennis maken op een van onze maandelijks clubdagen in ons clubgebouw "de Kollekamp" te Geulle. Onder het genot van een drankje hopen we uw eventuele vragen te kunnen beantwoorden. Of gewoon even binnen lopen om de sfeer eens te proeven,  is uiteraard ook een mogelijkheid. Hopelijk tot snel.

25 jarig CCG Jubileum.

CCG Opendag.
Het is 25 jaar geleden dat de computerclub Geulle is opgericht. Om dit te vieren stonden op de clubdag in december 2020 de deuren open voor iedereen die een kijkje wilde komen nemen. Kijken wat een computer club nu eigenlijk doet. Het open huis werd gehouden in ons clublokaal 'de Kollekamp'. De bedoeling is dat we deze dagen vaker willen gaan organiseren om zodoende de vereniging onder de aandacht te brengen en te blijven houden.

Klik hier voor een korte impressie van deze dag.
 

12,5 jarig Jubileum en de jubilarissenEen klein overzicht van onze jubilarissen voor de komende jaren, vind je hier.
Ook kun je deze nu direct  terugvinden in het menu onder het kopje "Clubnieuws".
 

Einde nieuwe berichten.

ActueelAanmelden Clubdagen


Zoals besproken op de algemene ledenvergadering kunnen leden zich nu aanmelden voor iedere clubdag.

Aanmelden voor de maandelijkse clubdagen is weer mogelijk en kunnen we alle leden weer gelijktijdig van harte welkom heten op onze maandelijkse clubdagen.

Dit om een indicatie te krijgen, hoeveel leden we kunnen verwachten op een clubdag en om een zo laag mogelijk kostenplaatje te verkrijgen m.b.t. de inkoop kosten van keuken producten. Op deze manier kunnen we overbodige keuken onkosten besparen.

Ons Clubgebouw
Klik hier voor een routebeschrijving.naar ons club gebouw.