Laatste club nieuws

ZOMAAR : EEN 32GB USB STICK MET EIGEN LOGO.

We hoeven je niet te vertellen hoe idioot het afgelopen Covid-19 jaar is geweest met een maximum aantal van 5 clubdagen over het hele jaar. Daar moesten we iets tegen overstellen en daarom dachten we als bestuur, er goed aan te doen om alle leden een leuke attentie te schenken. En dat is aardig gelukt... in de vorm van een 50% korting op het lidmaatschap voor 2021, en een 32Gb USB Stick met eigen logo. Maar natuurlijk ook voor de geweldige steun, die we in het jaar 2020 van jullie hebben mogen ontvangen.

Dank daarvoor. Dan is het natuurlijk altijd extra leuk om zoiets kado te  doen. Veel plezier ermee. Laten we hopen dat het jaar 2021 snel afscheid neemt van het hele corona gebeuren, dat we onze vrijheid weer snel terugkrijgen en dat we weer als vanouds onze clubdagen kunnen gaan organiseren.

Het bestuur.

Clubdagen 2021
De clubdagen voor 2021 staan nu online.
Tot ziens op de eerstvolgende clubdag.

Corona Crisis
De eerstvolgende clubdag is (onder voorbehoud) op Zaterdag 5 Juni 2021. Aanmelden voor de clubdag kan weer via de directe link op onze website en is mogelijk vanaf maandag 31 Mei 2021. Houd de CCG website dus in de gaten en natuurlijk houden we alle leden weer op de hoogte via onze eigen nieuwsbrief.

Houd je vooral gezond en tot snel.

Ledenaantal.
Onze vereniging heeft sinds de clubdag van December 2020, een ledenaantal van 57 betalende leden. Dank aan allen, voor de ondersteuning van onze vereniging en natuurlijk wensen wij alle nieuwe leden een fijne, leerzame en vooral gezellige tijd toe bij Computer Club Geulle.

25 jarig CCG Jubileum.

CCG Opendag.
Het is 25 jaar geleden dat de computerclub Geulle is opgericht. Om dit te vieren stonden op de clubdag in december 2019 de deuren open voor iedereen die een kijkje wilde komen nemen. Kijken wat een computer club nu eigenlijk doet. Het open huis werd gehouden in ons clublokaal 'de Kollekamp'. De computerclub heeft momenteel 57 betalende leden, middels een jaarlidmaatschap.

Klik hier voor een korte impressie van deze dag.

12,5 jarig Jubileum en de jubilarissen

Een overzicht van onze jubilarissen voor het jaar 2020 vind je hier.
Ook kun je deze nu direct  terugvinden in het menu onder het kopje "Clubnieuws".

Einde nieuwe berichten.

Corona Nieuws

Corona Crisis
De eerstvolgende clubdag is (onder voorbehoud) op Zaterdag 5 Juni 2021.

Aanmelden voor de clubdag kan weer via de directe link op onze website en is
mogelijk vanaf maandag 31 Mei 2021.

Houd onze CCG website dus in de gaten en natuurlijk houden we alle leden weer op
de hoogte via onze eigen nieuwsbrief.

Houd je vooral gezond en tot snel.