Laatste club nieuws

Clubdagen 2022
De clubdagen voor 2022 staan nu online.
Tot ziens op de eerstvolgende clubdag.

Corona Crisis
De eerstvolgende clubdag is (onder voorbehoud) op Zaterdag 2 Oktober 2021. Indien nodig, zal het aanmelden voor de clubdag weer kunnen via de directe link op onze website. Aanmelden is dan mogelijk vanaf maandag 27 September 2021.

Tot snel.

Ledenaantal.
Onze vereniging heeft sinds de clubdag van September 2021, een ledenaantal van 56 betalende leden. Dank aan allen, voor de ondersteuning van onze vereniging en natuurlijk wensen wij alle nieuwe leden een fijne, leerzame en vooral gezellige tijd toe bij Computer Club Geulle.

25 jarig CCG Jubileum.

CCG Opendag.
Het is 25 jaar geleden dat de computerclub Geulle is opgericht. Om dit te vieren stonden op de clubdag in december 2020 de deuren open voor iedereen die een kijkje wilde komen nemen. Kijken wat een computer club nu eigenlijk doet. Het open huis werd gehouden in ons clublokaal 'de Kollekamp'. De computerclub heeft momenteel 56 betalende leden, middels een jaarlidmaatschap.

Klik hier voor een korte impressie van deze dag.

12,5 jarig Jubileum en de jubilarissen

Een overzicht van onze jubilarissen voor het jaar 2021 vind je hier.
Ook kun je deze nu direct  terugvinden in het menu onder het kopje "Clubnieuws".

Einde nieuwe berichten.

Corona Nieuws

De eerstvolgende clubdag is op Zaterdag 2 Oktober 2021.

Indien nodig, zal het aanmelden voor de clubdag weer kunnen via de directe link op onze website. Dit is dan mogelijk vanaf maandag 27 September 2021.

Tot dan!!