Laatste club nieuws

Clubdagen 2023
De clubdagen van 2023 zijn wederom bekend en kunnen hier worden bekeken.

Enquete overzicht.
Alle andere gehouden enquêtes tot nu toe vind je hier.

Aanmelden Clubdagen.
Aanmelden voor de volgende clubdag is vanaf heden weer mogelijk. Zoals besproken op de algemene ledenvergadering gaan alle leden zich online aanmelden voor iedere clubdag. Dit om een indicatie te krijgen, over de aantal leden die we kunnen verwachten op een clubdag. En natuurlijk om een goed overzicht te krijgen voor de inkoop van producten voor in de CCG Keuken. En natuurlijk ook, om in deze dure tijden, de onkosten in de keuken zo laag mogelijk te houden. Zo kunnen we geld besparen en behoeven we zo ook geen overbodig eten te verspillen..

Je kunt je hier aanmelden voor de volgende club dag.

GRATIS CCG Lidmaatschap.
Afgelopen maand hebben we een e-mail verstuurd naar al onze leden omtrent de onzekere tijden en de vele onwillekeurige clubdagen die we afgelopen twee jaar hebben gehad, en dit natuurlijk in verband met het hele Corona gebeuren. We hebben dan ook gedacht om alle bestaande leden hierin tegemoet te komen. Zo hebben we als bestuur besloten om ALLE leden die op dat moment waren ingeschreven een GRATIS lidmaatschap te verlenen voor een hopelijk -coronavrije- jaar 2022.

Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen zich direct online aanmelden via onze website of op een van onze clubdagen bij het het CCG Secretariaat. Uiteraard staat bij een nieuwe aanmelding daar wel de vergoeding tegenover die dan van toepassing is. Het spreekt voor zich dat nieuwe ingeschreven leden helaas geen gebruik kunnen maken van deze gratis aanbieding. Wil je eerst nog wat meer informatie, of heb je gewoon een andere vraag, dan kun je via het online formulier, contact opnemen met het CCG secretariaat.

Ledenaantal.
Onze vereniging heeft sinds de clubdag van November 2022, een ledenaantal van 52 betalende leden. Dank aan allen, voor de ondersteuning van onze vereniging en natuurlijk wensen wij alle nieuwe leden een fijne, leerzame en vooral gezellige tijd toe bij Computer Club Geulle.

Nieuwe leden zijn ALTIJD van harte welkom en kunnen geheel vrijblijvend met onze vereniging kennis maken op een van onze maandelijks clubdagen in ons clubgebouw "de Kollekamp" te Geulle. Onder het genot van een drankje hopen we uw eventuele vragen te kunnen beantwoorden. Of gewoon even binnen lopen om de sfeer eens te proeven,  is uiteraard ook een mogelijkheid. Hopelijk tot snel.

25 jarig CCG Jubileum.

CCG Opendag.
Het is 25 jaar geleden dat de computerclub Geulle is opgericht. Om dit te vieren stonden op de clubdag in december 2020 de deuren open voor iedereen die een kijkje wilde komen nemen. Kijken wat een computer club nu eigenlijk doet. Het open huis werd gehouden in ons clublokaal 'de Kollekamp'. De bedoeling is dat we deze dagen vaker willen gaan organiseren om zodoende de vereniging onder de aandacht te brengen en te blijven houden.

Klik hier voor een korte impressie van deze dag.

12,5 jarig Jubileum en de jubilarissen

Een klein overzicht van onze jubilarissen voor de komende jaren, vind je hier.
Ook kun je deze nu direct  terugvinden in het menu onder het kopje "Clubnieuws".

Einde nieuwe berichten.

Aanmelden Clubdagen

Zoals besproken op de algemene ledenvergadering kunnen leden zich nu aanmelden voor iedere clubdag.

Aanmelden voor de maandelijkse clubdagen is weer mogelijk en kunnen we alle leden weer gelijktijdig van harte welkom heten op onze maandelijkse clubdagen.

Dit om een indicatie te krijgen, hoeveel leden we kunnen verwachten op een clubdag en om een zo laag mogelijk kostenplaatje te verkrijgen m.b.t. de inkoop kosten van keuken producten. Op deze manier kunnen we overbodige keuken onkosten besparen.

Ons Clubgebouw

Klik hier voor een routebeschrijving.naar ons club gebouw.