Laatste club nieuws


CLUBDAG NOVEMBER 2019
De clubdag van 9 november 2019 is door omstandigheden komen te vervallen.

Ook zal de "open dag" die op deze dag gepland was, niet doorgaan. Deze verschuift nu naar de clubdag van 30 november. De clubdag van zaterdag 30 november heeft wel gewoon doorgang.

Onze excuses voor het ongemak.

Ledenaantal.
Onze vereniging heeft sinds de clubdag van Oktober 2019, een ledenaantal van 61 betalende leden. Dank aan allen, voor de ondersteuning van onze vereniging en natuurlijk wensen wij alle nieuwe leden een fijne, leerzame en vooral gezellige tijd toe bij Computer Club Geulle.
Nieuwe clubdagen
​De clubdagen van 2020, staan weer online
25 jarig CCG Jubileum.

CCG Jubileumfeest.
De voorbereidingen voor het 25 jarig jubileum zijn in volle gang. De feestcommissie is al een aantal keren bij elkaar geweest en de eerste afspraken zijn reeds gemaakt. Wij zullen alle leden middels een e-mail, nieuwsbrief, of anders via onze jaarlijkse ledenvergadering op de hoogte houden.

Houd in ieder geval de 26e dag, in maand Oktober, 2019 maar vast vrij in je agenda, want dat is met enige zekerheid, de datum waarop de feestavond zal gaan losbarsten. Dan kun je hier alvast rekening mee houden.

De overige dingen rondom het feest, laten we jullie natuurlijk via de bekende kanalen weten... In Juli 2019 zullen we een nieuwsbrief naar alle leden sturen, met alle informatie omtrent de te houden feestavond en met de mogelijkheid om je ONLINE aan te melden. Meer hierover in de eerstkomende e-mail.


12 juli:
De e-mail met de aanmeldlink is naar alle leden verzonden. Ben je verhinderd,dan kun je je ook via diezelfde link bij ons afmelden. Je kunt je tot uiterlijk 31 Augustus 2019 aanmelden voor het 25 jarig CCG jubileumfeest. Ivm bestelling catering en dergelijke is aanmelding na deze datum helaas NIET meer mogelijk!!

31 aug:
Aanmelding voor de feestavond is niet meer mogelijk.

08 sept:
Alle genodigden ontvangen binnenkort een e-mail met alle informatie, omtrent de feestelijkheden.

10 okt:
Alles is voor zover in kannen en kruiken en er kan binnenkort gefeest worden.
Alle aangemelde leden krijgen nog een e-mail met de ins en outs op de feestavond.
Houd je inbox dan ook goed in de gaten in de week voor het feest.
TIP. Neem je uitnodiging mee, anders zou je wel eens prijzen kunnen mislopen. 

Vriendelijk uitnodigend,
Het CCG feestcomité.

Jubilarissen 2019 
Zoals het merendeel van al onze leden weten heb je bij een lidmaatschap van 12,5 jaar bij Computer Club Geulle, recht op een volledig GRATIS jaarlidmaatschap. Hieronder vind je dan ook de gelukkigen onder de CCG leden, die in het jaar 2020 in aanmerking komen voor een gratis jaarlidmaatschap. Uiteraard willen we als CCG bestuur deze leden natuurlijk van harte bedanken, voor hun jarenlange bijdrage en steun voor onze computer vereniging. Waarvoor dank.Onderstaande leden hebben recht op een GRATIS lidmaatschap voor het jaar 2020.

 
2005-18M Piet    Wouters
2006-03M Martin   Paas

Van harte gefeliciteerd, met het behalen van deze mijlpaal.
 

Einde nieuwe berichten.

Actueel


Club gebouw en maandelijkse Clubdagen...
 

Clubgebouw & Clubdagen

Lees meer