Laatste club nieuws

GRATIS CCG LIDMAATSCHAP.
Afgelopen maand hebben we een e-mail verstuurd naar al onze leden omtrent de onzekere tijden en de vele onwillekeurige clubdagen die we afgelopen twee jaar hebben gehad, en dit natuurlijk in verband met het hele Corona gebeuren. We hebben dan ook gedacht om alle bestaande leden hierin tegemoet te komen. Zo hebben we als bestuur besloten om ALLE leden die op dat moment waren ingeschreven een GRATIS lidmaatschap te verlenen voor een hopelijk -coronavrije- jaar 2022.

Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen zich direct online aanmelden via onze website of op een van onze clubdagen bij het het CCG Secretariaat. Uiteraard staat bij een nieuwe aanmelding daar wel de vergoeding tegenover die dan van toepassing is. Het spreekt voor zich dat nieuwe ingeschreven leden helaas geen gebruik kunnen maken van deze gratis aanbieding. Wil je eerst nog wat meer informatie, of heb je gewoon een andere vraag, dan kun je via het online formulier, contact opnemen met het CCG secretariaat.

CCG Enquête
Klik hier voor de laatste nieuwe enquête.

Clubdagen 2022
De clubdagen voor 2022 staan nu online.
Tot ziens op de eerstvolgende clubdag.

Corona Crisis
De eerstvolgende clubdag is op zaterdag 8 Januari 2022.
Aanmelden voor max. 25 personen kan weer op Maandag 3 Januari 2022, vanaf 10:00u

Sinds de laatste Corona persconferentie is het mondkapje en de anderhalve meter regel weer terug. Dit betekent concreet dat we ons weer als vanouds verplicht moeten aanmelden om de maandelijkse clubdag te bezoeken. De indeling van de tafels en stoelen is dan ook weer 1 persoon per tafel. Laten we in ieder geval hopen dat we snel weer terug kunnen naar het oude normaal.

Uiteraard houden we dit als CCG bestuur scherp in de gaten. Mochten er zich in de tussentijd wijzigingen voordoen, dan zullen we alle leden uiteraard op de hoogte houden via onze CCG nieuwsbrief. Mocht het zich voordoen, dat we terug moeten naar deze maatregel, dan zal ook waarschijnlijk het verplicht aanmelden weer van toepassing zijn. Laten we in ieder geval hopen dat het niet weer zover gaat komen

Tot snel.

Ledenaantal.
Onze vereniging heeft sinds de clubdag van November 2021, een ledenaantal van 58 betalende leden. Dank aan allen, voor de ondersteuning van onze vereniging en natuurlijk wensen wij alle nieuwe leden een fijne, leerzame en vooral gezellige tijd toe bij Computer Club Geulle.

25 jarig CCG Jubileum.

CCG Opendag.
Het is 25 jaar geleden dat de computerclub Geulle is opgericht. Om dit te vieren stonden op de clubdag in december 2020 de deuren open voor iedereen die een kijkje wilde komen nemen. Kijken wat een computer club nu eigenlijk doet. Het open huis werd gehouden in ons clublokaal 'de Kollekamp'. De computerclub heeft momenteel 56 betalende leden, middels een jaarlidmaatschap.

Klik hier voor een korte impressie van deze dag.

12,5 jarig Jubileum en de jubilarissen

Een klein overzicht van onze jubilarissen voor de komende jaren, vind je hier.
Ook kun je deze nu direct  terugvinden in het menu onder het kopje "Clubnieuws".

Einde nieuwe berichten.

Corona Nieuws

De eerstvolgende clubdag is op
Zaterdag 8 Januari 2022.

Verplicht aanmelden is helaas na de persconferentie van 2 November weer van toepassing, We kunnen dan ook maar een 25-tal leden vanaf 10:00u van harte welkom heten op onze clubdagen.

Mochten er zich hieromtrent wederom wijzigingen voordoen, dan houden we alle leden uiteraard weer op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Tot dan!!