Laatste club nieuws

 

Basiscursus Windows 10.
I.v.m. te weinig aanmeldingen gaat de avondcursus "Basiskennis Windows 10" helaas niet door.  Uiteraard spannen we ons in om deze cursus nogmaals aan te bieden, aan leden en aan bezoekers van onze website. Houd de website dan ook goed in de gaten.

Ledenaantal.
Onze vereniging heeft sinds de clubdag van Mei 2019, een ledenaantal van 62 betalende leden. Dank aan allen, voor de ondersteuning van onze vereniging en natuurlijk wensen wij nieuwe leden een fijne, leerzame en vooral gezellige tijd toe bij Computer Club Geulle.
Nieuwe clubdagen
​De clubdagen van 2019, staan ook weer online


25 jarige Jubileumfeest.
De voorbereidingen voor het 25 jarig jubileum zijn in volle gang. De feestcommissie is al een aantal keren bij elkaar geweest en de eerste afspraken zijn reeds gemaakt. Wij zullen alle leden middels een e-mail, nieuwsbrief, of anders via onze jaarlijkse ledenvergadering, in maart 2019 op de hoogte houden.

Houd in ieder geval de 26e dag in maand Oktober 2019 al maar vast vrij in je agenda, want dat is met enige zekerheid, de datum waarop de feestavond zal gaan losbarsten. Dan kun je hier alvast rekening mee houden.

De overige dingen rondom het feest, laten we jullie natuurlijk via de bekende kanalen weten... In Juni 2019 zullen we een nieuwsbrief naar alle leden sturen, met alle informatie omtrent de te houden feestavond en met de mogelijkheid om je ONLINE aan te melden. Meer hierover in de betreffende e-mail.

Jubilarissen 2019 
Zoals het merendeel van al onze leden weten heb je bij een lidmaatschap van 12,5 jaar bij Computer Club Geulle, recht op een volledig GRATIS jaarlidmaatschap. Hieronder vind je dan ook de gelukkigen onder de CCG leden, die in het jaar 2020 in aanmerking komen voor een gratis jaarlidmaatschap. Uiteraard willen we als CCG bestuur deze leden natuurlijk van harte bedanken, voor hun jarenlange bijdrage en steun voor onze computer vereniging. Waarvoor dank.

Onderstaande leden hebben recht op een GRATIS lidmaatschap voor het jaar 2020.

 
2005-18M Piet    Wouters
2006-03M Martin   Paas
Van harte gefeliciteerd, met het behalen van deze mijlpaal.
 

Einde nieuwe berichten.

Actueel


Club gebouw en maandelijkse Clubdagen...
 

Clubgebouw & Clubdagen

Lees meer