Laatste club nieuws

Clubdagen 2023
De clubdagen van 2023 zijn wederom bekend en kunnen hier worden bekeken.

Enquete overzicht.
Alle andere gehouden enquêtes tot nu toe vind je hier.

Aanmelden Clubdagen.
Aanmelden voor de clubdag in July is vanaf heden weer mogelijk. Zoals besproken op de algemene ledenvergadering gaan leden zich aanmelden voor iedere clubdag. Dit om een indicatie te krijgen, hoeveel leden we kunnen verwachten op een clubdag en om een beter overzicht te verkrijgen om de inkoop kosten van keuken materiaal zo laag mogelijk te houden. Zo kunnen we geld besparen en hoeven we zo geen overbodig eten te verspillen..

Meld je hier aan voor de club dag van zaterdag  2 Juli 2022.

GRATIS CCG Lidmaatschap.
Afgelopen maand hebben we een e-mail verstuurd naar al onze leden omtrent de onzekere tijden en de vele onwillekeurige clubdagen die we afgelopen twee jaar hebben gehad, en dit natuurlijk in verband met het hele Corona gebeuren. We hebben dan ook gedacht om alle bestaande leden hierin tegemoet te komen. Zo hebben we als bestuur besloten om ALLE leden die op dat moment waren ingeschreven een GRATIS lidmaatschap te verlenen voor een hopelijk -coronavrije- jaar 2022.

Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen zich direct online aanmelden via onze website of op een van onze clubdagen bij het het CCG Secretariaat. Uiteraard staat bij een nieuwe aanmelding daar wel de vergoeding tegenover die dan van toepassing is. Het spreekt voor zich dat nieuwe ingeschreven leden helaas geen gebruik kunnen maken van deze gratis aanbieding. Wil je eerst nog wat meer informatie, of heb je gewoon een andere vraag, dan kun je via het online formulier, contact opnemen met het CCG secretariaat.

Clubdagen 2022
De clubdagen voor 2022 staan online.
Tot ziens op de eerstvolgende clubdag.

Ledenaantal.
Onze vereniging heeft sinds de clubdag van April 2022, een ledenaantal van 56 betalende leden. Dank aan allen, voor de ondersteuning van onze vereniging en natuurlijk wensen wij alle nieuwe leden een fijne, leerzame en vooral gezellige tijd toe bij Computer Club Geulle.

25 jarig CCG Jubileum.

CCG Opendag.
Het is 25 jaar geleden dat de computerclub Geulle is opgericht. Om dit te vieren stonden op de clubdag in december 2020 de deuren open voor iedereen die een kijkje wilde komen nemen. Kijken wat een computer club nu eigenlijk doet. Het open huis werd gehouden in ons clublokaal 'de Kollekamp'. De bedoeling is dat we deze dagen vaker willen gaan organiseren om zodoende de vereniging onder de aandacht te brengen en te blijven houden.

Klik hier voor een korte impressie van deze dag.

12,5 jarig Jubileum en de jubilarissen

Een klein overzicht van onze jubilarissen voor de komende jaren, vind je hier.
Ook kun je deze nu direct  terugvinden in het menu onder het kopje "Clubnieuws".

Einde nieuwe berichten.

Aanmelden Clubdagen

Aanmelden voor de maandelijkse clubdagen is weer mogelijk.

Door de versoepelingen van de corona maatregelen van afgelopen tijd, mogen we alle leden weer gelijktijdig van harte welkom heten op onze maandelijkse clubdagen.

Zoals besproken op de algemene ledenvergadering gaan leden zich nu aanmelden voor iedere clubdag.

Dit om een indicatie te krijgen, hoeveel leden we kunnen verwachten op een clubdag en om een beter overzicht en een zo laag mogelijk kostenplaatje te verkrijgen m.b.t. de inkoop kosten van keuken producten. Op deze manier zullen we geld besparen en kunnen we overbodige keuken onkosten besparen.

Ons Clubgebouw

Klik hier voor een routebeschrijving.naar ons club gebouw.