CCG Enquête.

Hallo,

Sinds kort hebben we ons eigen CCG stemburo in elkaar gesleuteld, om op regelmatige basis feedback te krijgen van onze eigen leden. De enquête, poll of hoe je het ook wilt noemen, is alleen maar toegankelijk voor CCG leden en voor niemand anders. Zo kunnen we gedurende het jaar onze eigen enquetes of peilingen houden. Heb jij een goede vraagstelling voor een enquete? Laat het ons dan ook even weten. Over de tussenstand of de uiteindelijke uitslag van de enquête kun je jezelf op deze pagina op de hoogte houden. Hoe ga je te werk:

1. Vul alleen je e-mail adres in, dat bij ons in de ledenlijst bekend is,
  2. Klik daarna op een van de keuze mogelijkheden,
  3. Vul daarna de uitkomst van de rekensom in, als controle getal,
  4. Klik als laatste op de knop "Verzenden"
Je ontvang dan van ons een e-mail met de keuze die je zojuist hebt gemaakt. Tevens zie je in een overzicht wat de stand van zaken is omtrent de vraagstelling. Om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, mag je uiteraard maar één keer stemmen.

SUCCES.

Corona Nieuws

De eerstvolgende clubdag is op Zaterdag 2 Oktober 2021.

Indien nodig, zal het aanmelden voor de clubdag weer kunnen via de directe link op onze website. Dit is dan mogelijk vanaf maandag 27 September 2021.

Tot dan!!