CCG Enquête.

Hallo,

Sinds kort hebben we ons eigen CCG stemburo in elkaar gesleuteld, om op regelmatige basis feedback te krijgen van onze eigen leden. De enquête, poll of hoe je het ook wilt noemen, is alleen maar toegankelijk voor CCG leden en voor niemand anders. Zo kunnen we gedurende het jaar onze eigen enquetes of peilingen houden. Heb jij een goede vraagstelling voor een enquete? Laat het ons dan ook even weten. Over de tussenstand of de uiteindelijke uitslag van de enquête kun je jezelf op deze pagina op de hoogte houden. Hoe ga je te werk:

1. Vul alleen je e-mail adres in, dat bij ons in de ledenlijst bekend is,
  2. Klik daarna op een van de keuze mogelijkheden,
  3. Vul daarna de uitkomst van de rekensom in, als controle getal,
  4. Klik als laatste op de knop "Verzenden"
Je ontvang dan van ons een e-mail met de keuze die je zojuist hebt gemaakt. Tevens zie je in een overzicht wat de stand van zaken is omtrent de vraagstelling. Om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, mag je uiteraard maar één keer stemmen.

SUCCES.

Corona Nieuws

De eerstvolgende clubdag is op Zaterdag 6 November 2021.

Verplicht aanmelden is na de vorige week gehouden persconferentie, niet meer van toepassing. ALLE leden zijn weer vanaf 10:00u van harte welkom op onze maandelijkse clubdagen.

Mochten er zich hieromtrent wijzigingen voordoen, dan houden we alle leden uiteraard weer op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Tot dan!!