CCG Enquête.

Hallo,

Sinds kort hebben we ons eigen CCG stemburo in elkaar gesleuteld, om op regelmatige basis feedback te krijgen van onze eigen leden. De enquête, poll of hoe je het ook wilt noemen, is alleen maar toegankelijk voor CCG leden en voor niemand anders. Zo kunnen we gedurende het jaar onze eigen enquetes of peilingen houden. Heb jij een goede vraagstelling voor een enquete? Laat het ons dan ook even weten. Over de tussenstand of de uiteindelijke uitslag van de enquête kun je jezelf op deze pagina op de hoogte houden. Hoe ga je te werk:

1. Vul alleen je e-mail adres in, dat bij ons in de ledenlijst bekend is,
  2. Klik daarna op een van de keuze mogelijkheden,
  3. Vul daarna de uitkomst van de rekensom in, als controle getal,
  4. Klik als laatste op de knop "Verzenden"
Je ontvang dan van ons een e-mail met de keuze die je zojuist hebt gemaakt. Tevens zie je in een overzicht wat de stand van zaken is omtrent de vraagstelling. Om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, mag je uiteraard maar één keer stemmen.

Klik hier voor een kort overzicht en de uitkomsten van eerdere enquêtes.

SUCCES.

Helaas is gebleken dat binnen verschillende vraagstellingen, leden niet weten wat hun lidnummer is. Als CCG willen we daar graag een handje mee helpen. Vandaar dat we een idee willen inbrengen om alle leden een GRATIS ledenpas aan te bieden. Nu willen we natuurlijk ook van jou weten hoe jij daarin staat. Maak hieronder je stem duidelijk en bij een positieve uitslag gaan wij het verder regelen.

Corona Nieuws

De eerstvolgende clubdag is op
Zaterdag 5 Februari 2022.

Verplicht aanmelden is helaas na de persconferentie van 18 December weer van toepassing, We kunnen dan ook maar een 30-tal leden vanaf 10:00u van harte welkom heten op onze clubdagen. Aanmelden kan (onder voorbehoud) op maandag 31 Januari 2022, vanaf 10:00u.

Mochten er zich hieromtrent wederom wijzigingen voordoen, dan houden we alle leden uiteraard weer op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Tot dan!!