Cursusoverzicht

 
Blijf op de hoogte van wat er zich afspeelt op de clubdagen van de CCG. Maandelijkse workshops maar ook korte cursussen zijn voor CCG Leden en bezoekers. Informatie omtrent cursussen en/of workshops zal hieronder worden weergegeven met een info/aanmeld knop, waarna je een korte omschrijving kunt lezen, waar de cursus of workshop over gaat en hoe lang die duurt. Ook zie je of er kosten aan zijn verbonden. En natuurlijk op welke datum en tijdstip. Jij bepaalt dus zelf wanneer je naar een CCG workshop of cursus toekomt.

Indien de aanmeldknop actief is, kun je je onderaan deze pagina aanmelden.
 
Hieronder vindt je de cursussen en/of workshops die zullen plaatsvinden. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om alle informatie omtrent te cursus of workshop eerst op je gemak te kunnen lezen en te bekijken. Staat er iets voor jouw tussen, dan kun je je direct online aanmelden.


Cursus
Datum


ActueelCorona Nieuws


De eerstvolgende clubdag is op
Zaterdag 5 Februari 2022.

Verplicht aanmelden is helaas na de persconferentie van 18 December weer van toepassing, We kunnen dan ook maar een 30-tal leden vanaf 10:00u van harte welkom heten op onze clubdagen. Aanmelden kan (onder voorbehoud) op maandag 31 Januari 2022, vanaf 10:00u.

Mochten er zich hieromtrent wederom wijzigingen voordoen, dan houden we alle leden uiteraard weer op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Tot dan!!