Cursusoverzicht

 
Blijf op de hoogte van wat er zich afspeelt op de clubdagen van de CCG. Maandelijkse workshops maar ook korte cursussen zijn voor CCG Leden en bezoekers. Informatie omtrent cursussen en/of workshops zal hieronder worden weergegeven met een info/aanmeld knop, waarna je een korte omschrijving kunt lezen, waar de cursus of workshop over gaat en hoe lang die duurt. Ook zie je of er kosten aan zijn verbonden. En natuurlijk op welke datum en tijdstip. Jij bepaalt dus zelf wanneer je naar een CCG workshop of cursus toekomt.

Indien de aanmeldknop actief is, kun je je onderaan deze pagina aanmelden.
 
Hieronder vindt je de cursussen en/of workshops die zullen plaatsvinden. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om alle informatie omtrent te cursus of workshop eerst op je gemak te kunnen lezen en te bekijken. Staat er iets voor jouw tussen, dan kun je je direct online aanmelden.


Cursus
Datum


ActueelAanmelden Clubdagen


Zoals besproken op de algemene ledenvergadering kunnen leden zich nu aanmelden voor iedere clubdag.

Aanmelden voor de maandelijkse clubdagen is weer mogelijk en kunnen we alle leden weer gelijktijdig van harte welkom heten op onze maandelijkse clubdagen.

Dit om een indicatie te krijgen, hoeveel leden we kunnen verwachten op een clubdag en om een zo laag mogelijk kostenplaatje te verkrijgen m.b.t. de inkoop kosten van keuken producten. Op deze manier kunnen we overbodige keuken onkosten besparen.

Ons Clubgebouw
Klik hier voor een routebeschrijving.naar ons club gebouw.