Bezoekers

Uiteraard zijn op alle clubdagen bezoekers van harte welkom bij Computer Club Geulle. Alleen maar om eens rond te kijken of even een praatje te maken over hoe het er aan toe gaat op zo'n clubdag. Hieronder vind je een aantal regels wat we voor onze bezoekers hebben samen gesteld.
  • Bezoekers zonder computer, hebben GRATIS toegang tot het clublokaal.
  • Bezoekers met computer, betalen een bedrag van € 6,00 per clubdag.
  • Leden van Computer Club Geulle hebben GRATIS toegang, middels het jaarlidmaatschap.
Als bezoeker willen we je natuurlijk van harte bedanken voor de interesse in onze vereniging. We danken je voor de steun en misschien dat er in de toekomst wel een lidmaatschap inzit bij Computer Club Geulle. Dat hopen we natuurlijk van harte, maar voel je vooral niet verplicht. We hopen je als bezoeker in ieder geval een leuke, leerzame en ontspannen dag toe te wensen bij Computer Club Geulle.

Tussentijds Lidmaatschap.
Indien je lid wilt worden van Computer Club Geulle in -bijvoorbeeld- de maand juli, dan betaal je uiteraard niet het gehele bedrag , maar het resterende bedrag tot op het einde van het verenigingsjaar. Het CCG verenigings jaar duurt van januari tot en met December. Wat je krijgt voor je CCG lidmaatschap vind je op de leden pagina van deze website. Hieronder een gemakkelijk overzicht van alle bedragen en maanden waarin je je als lid kunt inschrijven bij Computer Club Geulle.
 
Januari 40,00
Februari 36,50
Maart 33,50
April 30,00
Mei 26,50
Juni 23,00
Juli 20,00
Augustus (vakantie) 16,50
September 13,50
Oktober 10,00
November 7,50
December 7,50

Vriendelijk uitnodigend
Het CCG Bestuur

 

ActueelCorona Nieuws


De eerstvolgende clubdag is op
Zaterdag 5 Februari 2022.

Verplicht aanmelden is helaas na de persconferentie van 18 December weer van toepassing, We kunnen dan ook maar een 30-tal leden vanaf 10:00u van harte welkom heten op onze clubdagen. Aanmelden kan (onder voorbehoud) op maandag 31 Januari 2022, vanaf 10:00u.

Mochten er zich hieromtrent wederom wijzigingen voordoen, dan houden we alle leden uiteraard weer op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Tot dan!!