Bezoekers

Uiteraard zijn op alle clubdagen bezoekers van harte welkom bij Computer Club Geulle. Alleen maar om eens rond te kijken of even een praatje te maken over hoe het er aan toe gaat op zo'n clubdag. Hieronder vind je een aantal regels wat we voor onze bezoekers hebben samen gesteld.
  • Bezoekers zonder computer, hebben GRATIS toegang tot het clublokaal.
  • Bezoekers met computer, betalen een bedrag van € 7,50 per clubdag.
  • Leden van Computer Club Geulle hebben GRATIS toegang, middels het jaarlidmaatschap.
Als bezoeker willen we je natuurlijk van harte bedanken voor de interesse in onze vereniging. We danken je voor de steun en misschien dat er in de toekomst wel een lidmaatschap inzit bij Computer Club Geulle. Dat hopen we natuurlijk van harte, maar voel je vooral niet verplicht. We hopen je als bezoeker in ieder geval een leuke, leerzame en ontspannen dag toe te wensen bij Computer Club Geulle.

Tussentijds Lidmaatschap.
Indien je lid wilt worden van Computer Club Geulle in -bijvoorbeeld- de maand juli, dan betaal je uiteraard niet het gehele bedrag , maar het resterende bedrag tot op het einde van het verenigingsjaar. Het CCG verenigings jaar duurt van januari tot en met December. Wat je krijgt voor je CCG lidmaatschap vind je op de leden pagina van deze website. Hieronder een gemakkelijk overzicht van alle bedragen en maanden waarin je je als lid kunt inschrijven bij Computer Club Geulle.
 
Januari 50,00
Februari 46,00
Maart 42.00
April 37,50
Mei 33,50
Juni 29,50
Juli 25,00
Augustus (vakantie) 21,00
September 17.00
Oktober 12.50
November 8,50
December 7,50

Vriendelijk uitnodigend
Het CCG Bestuur

 

ActueelAanmelden Clubdagen


Zoals besproken op de algemene ledenvergadering kunnen leden zich nu aanmelden voor iedere clubdag.

Aanmelden voor de maandelijkse clubdagen is weer mogelijk en kunnen we alle leden weer gelijktijdig van harte welkom heten op onze maandelijkse clubdagen.

Dit om een indicatie te krijgen, hoeveel leden we kunnen verwachten op een clubdag en om een zo laag mogelijk kostenplaatje te verkrijgen m.b.t. de inkoop kosten van keuken producten. Op deze manier kunnen we overbodige keuken onkosten besparen.

Ons Clubgebouw
Klik hier voor een routebeschrijving.naar ons club gebouw.