Route en LocatieVanuit richting Maastricht.

AUTOWEG A2/E25 Neem de afslag Aachen-Maastricht Airport. Onder aan de afslag ga je RECHTS onder de autoweg door, Draai na ca. 400mtr LINKS naar de N585 richting Geulle, Bij de kruising aangekomen naar LINKS de Heirweg opdraaien, Na ca. 800 mtr zie je aan je linkerkant de kerk van Waalsen, met daarachter het clubgebouw "De Kollekamp".
 
Vanuit richting Eindhoven.
AUTOWEG A2/E25 Neem de afslag Aachen-Maastricht Airport. Onder aan de afslag ga`je RECHTS de Europalaan op. Draai na ca. 200mtr LINKS naar de N585 richting Geulle, Bij de kruising aangekomen naar LINKS de Heirweg opdraaien, Na ca. 800 mtr zie je aan je linkerkant de kerk van Waalsen, met daarachter het clubgebouw " De Kollekamp ".

Clublokaal "De Kollekamp"
Heerenstraat 77
6237 NC Moorveld
GEULLEActueelAanmelden Clubdagen


Aanmelden voor de maandelijkse clubdagen is weer mogelijk.

Door de versoepelingen van de corona maatregelen van afgelopen tijd, mogen we alle leden weer gelijktijdig van harte welkom heten op onze maandelijkse clubdagen.

Zoals besproken op de algemene ledenvergadering gaan leden zich nu aanmelden voor iedere clubdag.

Dit om een indicatie te krijgen, hoeveel leden we kunnen verwachten op een clubdag en om een beter overzicht en een zo laag mogelijk kostenplaatje te verkrijgen m.b.t. de inkoop kosten van keuken producten. Op deze manier zullen we geld besparen en kunnen we overbodige keuken onkosten besparen.

Ons Clubgebouw
Klik hier voor de routebeschrijving.