Wie zijn wij?CCG
staat voor Computer Club Geulle. Een gezellige, maar vooral een sociale computer club waar jong en oud zich bij kan aansluiten en waar je je snel zult thuis voelen. Of het nou om het het spelen van een spelletje gaat via ons 100Mbit of 1000Mbit netwerk, het oplossen van hardnekkige installatie problemen, het in of uitbouwen van hardware, of het volgen van een computer workshop en/of computer cursus. Het is allemaal geen probleem!! De mensen van de technische commissie van Computer Club Geulle proberen je uiteraard te helpen met (bijna) al je problemen en deze voor iedereen tot een zo goed mogelijke einde te brengen.

Daarnaast zijn er maandelijks workshops en cursussen voor zowel CCG leden alsook voor bezoekers. Dus ... ook voor bezoekers is er genoeg te doen. Indien je eerst nog wat extra informatie wenst, nodigen we je graag vrijblijvend uit om eens een kijkje te komen nemen tijdens een van onze clubdagen in Geulle. Het adres waar we onze maandelijkse clubdagen al jaren houden is:

Clublokaal "De Kollekamp"
Schoolstraat 77
6237 NC Moorveld
GEULLE


De clubdagen worden gehouden op zaterdagen.
Deze beginnen om 10.00u en eindigen om 17.00u.

Onder het genot van lekker vers kopje koffie kunnen we je dan misschien inschrijven en begroeten als nieuw lid van Computer Club Geulle. Meer informatie over het lidmaatschap bij Computer Club Geulle vind je natuurlijk op deze website, maar natuurlijk kun je je ook direct online aanmelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet
CCG Bestuur

ActueelCorona Nieuws


Corona Crisis
De eerstvolgende clubdag is (onder voorbehoud) op Zaterdag 5 Juni 2021.

Aanmelden voor de clubdag kan weer via de directe link op onze website en is
mogelijk vanaf maandag 31 Mei 2021.

Houd onze CCG website dus in de gaten en natuurlijk houden we alle leden weer op
de hoogte via onze eigen nieuwsbrief.

Houd je vooral gezond en tot snel.