Open Dagen CCG 
 
Bij Computer Club Geulle zijn er weer meerdere open dagen gepland. U kunt bij ons ten alle tijden terecht met uw vragen over uw mobiele telefoon, tablet, laptop en/of computer. Tijdens het stellen van uw vragen zorgen wij voor een lekker bakje geurende koffie.


 
Uiteraard, daar waar wij kunnen, zullen wij uw problemen -voor zover mogelijk- proberen op te lossen. Bij complexere problemen, kan er altijd een afspraak worden gemaakt om bij u thuis het probleem te verhelpen. Dit alles natuurlijk op geheel vrijwillige basis. Indien uw interesse is gewekt, noteer dan vooral de volgende zaterdagen in uw agenda.
  • Zaterdag 03 Juni 2023
  • Zaterdag 01 Juli 2023
  • AUGUSTUS 2023 VAKANTIE
  • Zaterdag 02 September 2023
  • Zaterdag 07 Oktober 2023
  • Zaterdag 11 November 2023
  • Zaterdag 09 December 2023

OPEN DAG ACTIE
Indien u zich op een van bovenstaande open dagen lid maakt van Computer Club Geulle, ontvangt u bij een nieuw jaarlidmaatschap over het jaar 2024 een korting van 10% of een vijftal gratis munten voor gebruik van onze producten in onze eigen CCG Keuken.

 
Loop dus gewoon eens vrijblijvend binnen op een van deze dagen en proef de sfeer van een computer vereniging, die al meer dan 29 jaar actief bezig is. Bij ons is iedereen welkom, jong of oud, beginner of nerd. Wij staan u graag te woord in een gezellige en ontspannen omgeving met eigen leeftijdsgenoten. Voor eventuele vragen en/of informatie over een lidmaatschap kunt u altijd onze bezoekers of leden pagina raadplegen of stuur uw vraag via onze eigen contactpagina.

We hopen u op een van deze dagen in ons club lokaal te mogen verwelkomen.
Tot dan."De Kollekamp"
Heerenstraat 77,
6237 C te Moorveld,
Geulle.

Vriendelijk uitnodigend,
CCG Bestuur

ActueelAanmelden Clubdagen


Zoals besproken op de algemene ledenvergadering kunnen leden zich nu aanmelden voor iedere clubdag.

Aanmelden voor de maandelijkse clubdagen is weer mogelijk en kunnen we alle leden weer gelijktijdig van harte welkom heten op onze maandelijkse clubdagen.

Dit om een indicatie te krijgen, hoeveel leden we kunnen verwachten op een clubdag en om een zo laag mogelijk kostenplaatje te verkrijgen m.b.t. de inkoop kosten van keuken producten. Op deze manier kunnen we overbodige keuken onkosten besparen.

Ons Clubgebouw
Klik hier voor een routebeschrijving.naar ons club gebouw.